Vaš pouzdan partner.

Osnovna delatnost naše firme je distribucija opreme vrhunskih svetskih brendova za tehničke sisteme u inteligentnim zgradama, uz odgovarajuću tehničku podršku i obuku.

Brendovi koje distribuiramo na osnovu partnerskih ugovora su Siemens Building Technologies, Petz Industries i Grünbeck.

Imamo razvijenu mrežu partnerskih firmi sa kojima zajednički realizujemo projekte, odnosno preko kojih vršimo distribuciju opreme.

Bavimo se i programiranjem i puštanjem u rad BMS i EMS Sistema, KNX instalacija, sistema dojave požara, detekcije gasa, kontrole pristupa, automatske evakuacije, video nadzora i protivprovalnih sistema. Naši inženjeri poseduju odgovarajuće Siemens sertifikate za programiranje i puštanje u rad pomenutih sistema.

Imamo specijalizovana rešenja za farmaciju (proizvodnja i skladišta, kompletno sa validacijom), bolnice, poslovne objekte, hotele, tržne centre, pametne kuće i mnoga druga. Naša rešenja su usklađena sa Siemens standardima.


Posebno ističemo našu visoko profesionalnu i kvalitetnu uslugu, efikasnost rešenja uz maksimalnu posvećenost dobrom odnosu cene i kvaliteta, kao i poštovanje vremenskih rokova isporuke opreme, odnosno završetka projekta.