O NAMA

SIPATEC je privredno društvo osnovano 2014. godine. Imamo kancelarije u Beogradu, Srbija, u ulici Kronštatska broj 5 na Dedinju i u Temišvaru, România, ulica Bulevar Republicii nr. 6. Ponosni smo što su nas klijenti prepoznali kao izuzetno pouzdanog partnera u realizaciji najzahtevnijih projekata i što odgovaramo na zahteve u najbržem roku, uz kvalitet kao prioritet.

Mi smo tim profesionalnih inženjera sa dugogodišnjim iskustvom u ugovaranju, projektovanju i izvođenju BMS i EMS instalacija kao i instalacija bezbednosti i sigurnosti u zgradama, senzorike u eksplozivno ugroženim prostorima i realizaciji sistema za hemijsku pripremu vode.

Ovlašćeni smo distributer najkvalitetnijih svetskih proizvođača kao što su SIEMENS Building technologies, PETZ Industries i Grünbeck Wasseraufbereitung GmbH.

PROIZVODI

SIEMENS Building technologies: BMS oprema, oprema u polju, kontroleri, sistemi nadzora i upravljanja, kalorimetrija, inteligentni ventili, KNX oprema, sobni termostati, pokretači PP klapni i FSS oprema za detekciju požara, požarne centrale, detekciju gasa i gasne centrale, sisteme za gašenje gasom, kontrolu pristupa.

PETZ Industries oprema za Ex prostore: merenje temperature, vlage, diferencijalnog pritiska i protoka, pokretači dempera i PP klapni.

Grünbeck Wasseraufbereitung GmbH sistemi hemijske pripreme vode za KGH instalacije, hotele, proizvodnju hrane i pića, za toplovodne, vrelovodne i parne kotlarnice, za sterilizatore i autoklave, za rashladne kule.

ŠTA NUDIMO

Svojim klijentima nudimo podršku u svim fazama projekta, od planiranja, analize varijantnih rešenja, preko izrade projekta, do izvođenja i podrške tokom eksploatacionog veka objekta.

Projektantima nudimo standardna rešenja naših principala i podržavamo ih tokom celog procesa projektovanja i izvođenja.

Imamo široko i bogato iskustvo u tehnologijama farmaceutske proizvodnje sa GMP validacijom, poslovnih zgrada, tržnih centara, pametnih kuća, hotela, restorana, bolnica, industrijskih objekata, kotlarnica i energana.